STL Bergen støtter TV-aksjonen NRK WWF 2020

TV-aksjonen i NRK 2020 går til WWFs arbeid for å bekjempe plast i havet.

«Klimaspørsmålet utløser stort engasjement i mange tros- og livssynssamfunn og har inspirert til en rekke interreligiøse initiativer», sier styreleder Sajjad Younas. «Som paraplyorganisasjon har STL mulighet til å nå ut til bredden av tros- og livssynssamfunn og skape blest og synlighet rundt årets tematikk. Vi er takknemmlig at TV-aksjonen i Vestland tok kontakt og inviterte STL til å bli med i Byaksjonskomiteen». 

Byaksjonskomiteen samler representanter fra næringslivet, kultur, utdanning, politikk og miljøorganisasjoner for å samme løfte TV-aksjonen.  Komiteen ledes av byråd for kultur, mangfold og likestilling Katrine Nødtvedt (bilde). 

I år går TV-aksjonen til WWF av stabelen søndag 18. oktober. På grunn av koronasituasjonen blir det en digital bøsseaksjon. 

Årets TV-aksjon skal bekjempe plast i havet gjennom å etablere og forbedre eksisterende avfallssystemer for mer enn 900 000 mennesker. I samarbeid med lokalbefolkning, myndigheter og næringsliv skal vi redusere utslipp av plast til elver og hav med 7000 tonn årlig. Les mer på blimed.no

Legg igjen en kommentar