Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

#tryggibønn solidaritetsaksjon

16. august 2019 kl. 15:0016:00

Alle skal føle seg trygg i bønn når de samler seg i sine hellige rom. Derfor stiller vi oss opp og slår vi ring rundt en av moskeene i Bergen for å vise støtte, varme, solidaritet og omtanke med muslimene i byen vår. Alle er velkomne til å vise at hat og vold ikke har noen plass i samfunnet vårt. Samhold er vårt middel.

Fredagsbønn er den ukentlige samlingen for muslimer. Over hele verden møtes de fredag ettermiddag i moskén for å høre en preken fra imamen og deretter be i fellesskap.

Oppmøte utenfor Bergen moské (Jekteviksbakken 27) kl. 15. Fredagsbønnen går i to puljer, en kl. 14:30 og en kl. 15:30, slik at vi får vist støtte til første gruppe når de går ut og andre gruppe når de kommer inn. Markeringen varer om lag en time.

Det er STL med representanter fra Bergens andre tros- og livssynssamfunn som har tatt iniativ til denne markeringen. Vi ønsker å vise at hele byen, uansett hva man tror eller ikke tror, står stødig i støtte for våre muslimske venner, naboer og medborgere. Et hellig rom skal være et trygt sted å vise hengivenhet til det som er større enn oss selv.

Vi ønsker å vise at alle skal være #tryggibønn.

Mediekontakt: Alasdair McLellan tlf. 950 29 786

Detaljer

Dato:
16. august 2019
Tid
15:00 – 16:00
Arrangement Tags:
, , ,

Arrangør

STL Bergen
Telefonn
+47 969 08 380
Epost
stlb@stlb.no
View Arrangør Website

Sted

Bergen moske
Jekteviksbakken 27
Bergen, Norge
+ Google-kart