Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Aktiv dødshjelp – hva står på spill?

2. september 2021 kl. 17:0018:30

Motstandere og tilhengere av aktiv dødshjelp står langt fra hverandre, men har egentlig samme mål: At døende mennesker skal få en god avslutning på livet. Mens enkelte mener at aktiv dødshjelp må tilbys også i Norge, mener andre at disse pasientene egentlig trenger bedre omsorg og pleie. Men både forbud og legalisering vil kunne ha store menneskelige omkostninger. Vi kan derfor ikke slutte å diskutere aktiv dødshjelp.
Forfatter av boka Aktiv dødshjelp – pro et contra, filosof Norunn Kosberg, gir en gjennomgang av de viktigste argumentene for og imot, og vil forsøke å vise hva som står på spill.
Møtet arrangeres på Bergen Offentlige Bibliotek og er åpent for alle. Det er mulig å kjøpe noe å spise eller noe å drikke i Amalies Hage som ligger på Biblioteket. Del gjerne arrangementet med en venn eller bekjent. Vi følger de smittevernstiltakene som gjelder på møtetidspunktet.
Det er begrenset med antall plasser.
Husk å registrer deg så det blir plass til deg: https://bergenkommune.pameldingssystem.no/aktiv-dodshjelp…
Foredraget er gratis og støttet av Fritt Ord. Det arrangeres av Samarbeidsrådet for Tros- og Livssynssamfunn Bergen og aktivitetsutvalget i Human-Etisk Forbund Hordaland. Det er åpent for alle. Har du noen spørsmål, ta kontakt med koordinator i aktivitetsutvalget, Christian Lomsdalen.

Detaljer

Dato:
2. september 2021
Tid
17:00 – 18:30
Kategori for Arrangement:
Arrangement Tags:
, , ,

Arrangører

Human-Etisk Forbund Hordaland
STL Bergen

Sted

Bergen offentlige bibliotek
Strømgaten 6
Bergen, Sentrum 5o15
+ Google-kart